Taking too long? Close loading screen.

Virusul înalt patogen al gripei aviare a fost detectat la o fermă de rațe din Ungaria, aflată în apropierea graniței cu România

Prezenţa virusului gripei aviare a fost confirmată de laboratorul Oficiului Naţional pentru Siguranţa Lanţului Alimentar (Nébih) în judeţul Békés şi la Budapesta, informează site-ul instituţiei, citat de agenția MTI.

Virusul înalt patogen al gripei aviare a fost descoperit într-o fermă cu 2 000 de raţe mulard de la Battonya, în apropiere de graniţa cu România, într-o zonă a judeţului Békés până acum neafectată de epidemie. Laboratorul Nébih a detectat prezenţa subtipului H5N1 în probele prelevate înainte de transportul animalelor la abator.

 

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://www.economica.net/virusul-inalt-patogen-al-gripei-aviare-a-fost-detectat-la-o-ferma-de-rate-din-ungaria-aflata-in-apropierea-granitei-cu-romania_640593.html

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.