Taking too long? Close loading screen.

Sprijin pentru micii fermieri – Finanțare AFIR de 50.000 EURO/fermă

Micii fermieri vor beneficia și în viitorul exercițiu financiar, 2023-2027, de o linie de finanțare dedicată special acestora. Astfel, intervenția numită ”DR-14 – Investiții în fermele de mici dimensiuni”, este inclusă în Planul Național Strategic (PNS), care va intra în vigoare de anul viitor.

Fermele mici vizate în cadrul acestei intervenții sunt definite ca fiind exploatații agricole cu o dimensiune economică între 4.000 SO și 11.999 SO, în acest segment încadrându-se o parte considerabilă din fermele de pe teritoriul țării noastre. În cazul exploatațiilor zootehnice de creștere a animalelor din rasele autohtone sunt eligibile exploatațiile cu dimensiunea economică de minimum 2.000 SO.

 

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://agro-tv.ro/sprijin-pentru-micii-fermieri-finantare-afir-de-50-000-euro-ferma/

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.