Taking too long? Close loading screen.

Proiect de Ordin privind actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producţie

Pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost postat în secțiunea „Transparență Decizională” un proiect de Ordin pentru modificarea anexei nr. 5 la Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 994/2016 privind actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producție.

Proiectul de ordin are în vedere corelarea prevederilor anexei nr. 5 din O.M.A.D.R. nr. 994/2016 cu cele ale anexei III partea IV ”Model de raport de analiză privind eşantioanele de vin şi de produse vitivinicole analizate printr-o metodă recomandată şi publicată de OIV, menţionat la articolul 27 alineatul (5)” din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/274.

Prezentul amendament este necesar pentru a asigura transpunerea legislației europene în legislația națională și a realiza corespondența cu formatul digital al băncii analitice de date izotopice, ca urmare a modificărilor sistemului informatic gestionat de Centrul european de referinţă pentru controlul în sectorul vitivinicol (“ERC-CWS”).

Proiectul de act normativ poate fi consultat aici: https://www.madr.ro/proiecte-de-acte-normative/8345-proiect-ordin-modificare-anexa-5-omadr-994-2016-actualizarea-bancii-nationale-de-date-analitice.html

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.