Taking too long? Close loading screen.

Ministerul Agriculturii alocă 500 de milioane de lei pentru subvenționarea motorinei folosită de fermieri în 2023

Schema de reducere a accizei pentru motorina utilizată în agricultură continuă şi în anul 2023, iar subvenţia care se acordă fermierilor ca ajutor de stat, sub formă de rambursare, este de 1,529 lei/litru, anunţă Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

„Am alocat pentru anul 2023 suma de 500 milioane de lei de la bugetul de stat, în aşa fel încât sprijinul de care beneficiază agricultorii pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură să fie acordat şi în acest an, prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorinei utilizate la efectuarea lucrărilor mecanizate în sectoarele vegetal, zootehnic şi îmbunătăţiri funciare”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://www.forbes.ro/ministerul-agriculturii-aloca-500-de-milioane-de-lei-pentru-subventionarea-motorinei-folosita-de-fermieri-in-2023-308104

 

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.