Taking too long? Close loading screen.

Întrunirea noului Consiliu Director al Asociația Fermierilor din România

Astăzi 13 ianuarie 2022, a avut loc întrunirea noului Consiliu Director al Asociației Fermierilor din România! Vă anunțăm că am început activitatea în forță, cu proiectarea obiectivelor pentru dezvoltarea sectorului agricol și susținerea fermierilor. Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte legate de: legea irigațiilor, legea vânzării terenurilor, legea arendei, în vederea pregătirii materialelor pentru elaborarea legislației.

Pentru orice problemă privind sectorul agricol (producție, procesare, comercializare) ne puteți contacta pe adresa de e-mail: asociatiafermierilor@yahoo.com și la numărul de telefon: 021/317 73 32.                                                                                                  Răspundem în cel mai scurt timp, prin consultarea specialiștilor în domeniu afiliați asociației noastre.

05.01.2022 – Se prelungește perioada de depunere a Cererilor de finanţare pentru submăsura 4.2

Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale a răspuns favorabil cererii fermierilor și implicit solicitării Asociației Fermierilor din România, astfel că sesiunea de depunere a Cererilor de finanţare pentru submăsura 4.2 „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole” a fost prelungită până la 7 februarie 2022, ora 16:00.️

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.