Taking too long? Close loading screen.

In perioada 28-29 Noiembrie in Bucuresti următoarele firme israeliene : Manna Irrigation , Robotic Perception, Ami Tens Ltd , Agrologic , AquaMaof Aquaculture Technologies Ltd vor comunica cu dumneavoastră direct dacă doriți sa participați la aceasta conferința.

Stimați membri căutam soluții la problemele dumneavoastră și răspunsuri pertinente. In perioada 28-29 Noiembrie in Bucuresti următoarele firme israeliene : Manna Irrigation , Robotic Perception, Ami Tens Ltd , Agrologic , AquaMaof Aquaculture Technologies Ltd vor comunica cu dumneavoastră direct dacă doriți sa participați la aceasta conferința.

Manna Irrigation 

Cultivatorii fiecărei culturi irigate din întreaga lume se confruntă cu aceeași întrebare zilnică pentru irigare: câtă apă ar trebui să fie livrată fiecărei plante și când? Obținerea corectă a ambelor aspecte este vitală pentru optimizarea randamentului și a calității culturilor și pentru reducerea utilizării apei.Manna sprijină cultivatorii să ia decizii pentru irigare ușor și cu încredere, oferindu-le soluții inteligente pentru irigații specifice culturilor și mediilor lor individuale. Pe baza modelelor noastre de sateliți brevetați și a abordării fără senzori, Manna oferă cultivatorilor o vedere integrată de înaltă rezoluție a întregului câmp, mai degrabă decât citirea unor locații izolate, disparate. Cu software-ul accesibil și ușor de utilizat al Manna, cultivatorii au acces la recomandări pentru irigare dinamice, specifice culturilor și site-ului, oriunde și oricând. Profitând de experiența sa de zeci de ani în agronomie, micro-irigații, agricultură de precizie și teledetecție, Manna își concentrează întreaga forță a expertizei sale agronomice și tehnologice, cercetarea inovatoare și cunoștințele vaste în domeniu privind irigațiile. Manna are sediul central în Israel, un hub global de inovație ag-tech, și este susținută de Rivulis Irrigation, un furnizor de top de soluții de picurare și micro-irigare de peste 50 de ani. Manna are experiența specializată, cunoștințele și accesul pe piață pentru a oferi soluții avansate cultivatorilor din întreaga lume – astăzi, mâine și mult timp în programele viitoare.

Robotic Perception

Robotic Perception visează la o lume în care fermele și podgoriile lucrează pentru tine. Vehiculul nostru electric autonom, pulverizatorul și mașina de tuns iarba preiau munca grea manuală. Prin detectarea simplificată a culturilor, analiza cerințelor de irigare, detectarea stresului virusului și detectarea unei singure plante – viziunea noastră a devenit o realitate.

Ami Tens Ltd

AMI Tens Ltd. (Cunoscut anterior ca A.M.I Ltd) este un bine-cunoscut producător israelian și vânzător de tensiometre, prelevări de apă din sol și o varietate de accesorii fiind utilizate pentru monitorizarea umidității solului, îngrășăminte și salinitate în sol.

Compania are peste 3 decenii de experiență în dezvoltarea, producția și comercializarea produselor.
Produsele AMI sunt instrumente importante pentru fermieri pentru a decide când și cât să irige, cum să fertilizeze în mod corespunzător sau să evite salinitatea suplimentară. Utilizarea rațională a produselor AMI este o cheie pentru o politică agricolă precisă, în care inputurile de bază, cum ar fi apa și îngrășămintele, sunt utilizate în mod eficient pentru a crește creșterea și randamentele, economisind în același timp surse prețioase, economisind costuri și contribuind la protecția mediului
Dispozitivele manuale AMI TENS sunt utilizate în mod obișnuit de fermierii din întreaga lume, ca o metodă simplă, economică și fiabilă de optimizare a utilizării apei.
Cu toate acestea, AMI TENS se concentrează recent pe integrarea adaptoarelor electronice care leagă tensiometrele de controlerele computerizate de irigare sau de înregistratoarele de date care permit: Monitorizarea de la distanță , Irigarea automată, alarmarea în timp real și / sau analiza datelor istorice.
Produsele AMI, sunt bine cunoscute în întreaga lume pentru calitatea lor înaltă și performanța excelentă și sunt susținute de serviciul eficient și amabil al AMI.
Printre mulți dintre clienții mulțumiți ai AMI putem găsi oameni de la academie, cercetători, agronomi, companii de irigații, manageri de proiect și o mulțime de fermieri obișnuiți mai mari sau mai mici, din întreaga lume.
Tehnologia AMI este ușor de utilizat, potrivită pentru majoritatea tipurilor de culturi și soluri și, nu mai puțin important, potrivită pentru orice buget.

Agrologic 

AgroLogic SRL a fost infiintata in anul 1988 si este lider in proiectarea si dezvoltarea unitatilor electronice de control pentru cresterea pasarilor si a porcilor. Linia cuprinzătoare de produse AgroLogic și controlerele avansate deservesc în prezent mii de unități agricole din întreaga lume. Cunoștințele noastre vaste ajută cultivatorul să regleze fiecare aspect al producției cu mai multă ușurință. AgroLogic este cunoscut pentru încrederea, fiabilitatea și interfața ușor de utilizat. AgroLogic are propriul departament de dezvoltare si productie interna pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri . La AgroLogic, ne dăm seama că fiecare client are nevoi unice care trebuie acomodate. Este posibil să aveți nevoie inițial de un controler cu funcționalitate limitată, dar unul care se poate adapta convenabil pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește. Cu designul și fabricarea produselor interne, AgroLogic este orientat pentru a vă satisface nevoile speciale – oferind produse fiabile, accesibile, personalizate, care sunt clasate pe primul loc.

AquaMaof Aquaculture Technologies Ltd

AquaMaof este lider mondial în tehnologia Recirculating Aquaculture System (RAS) bazată pe soluții complete de piscicultură. Cu o experiență de peste 30 de ani, echipa de experți în tehnologie și acvacultură a AquaMaof a oferit cercetare și dezvoltare, precum și soluții cuprinzătoare de producție, sisteme și operațiuni pentru agricultura acvatică în peste 50 de locații din întreaga lume. Platforma unică de producție de pește de interior AquaMaof oferă soluții avansate, durabile și ecologice nevoilor actuale de creștere a peștilor. Tehnologia de ultimă oră RAS (Recirculating Aquaculture Systems) a companiei este dovedită la nivel mondial.

 

Persoana de contact : Ing. Ion Cioroianu 0723160877

Dl.Barbu Ovidiu Stefan 0770738806

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.