Taking too long? Close loading screen.

iFactor platforma de Finantare Alternativa pentru IMM-uri

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea informatie. Platforma iFactor vine in ajutorul membriilor Asociatiei Fermierilor din Romania, sa obtina un acces mai facil si mai direct la finantare , in vederea otimizarii fluxului de numerar.

iFactor utilizează date alternative pentru evaluarea riscului de creditare și o soluție hibridă de surse de lichiditate, compusă atât din Bănci și IFN-uri, cât și din Investitori Privați – ajutând IMM-urile să obțină finanțare.

Soluția iFactor contribuie la democratizarea accesului la finanțare al IMM-urilor, rezolvând o problemă dublă: atât din perspectiva IMM-urilor, dar și a instituțiilor financiare.Modelul iFactor constă în folosirea celor mai avansate tehnologii si Date Alternative, pentru procesele de KYC (cunoaștere a clientului), AML, cât și pentru Evaluarea Riscului de Credit. Acest lucru duce în primul rând la îmbunătățirea calității datelor și informațiilor din dosarele de credit și implicit la creșterea numărului de companii finanțabile.

În al doilea rând, duce la îmbunătățirea costurilor de finanțare a facturilor scadente emise
de IMM-uri și accelerează procesele de analiză prin automatizare.

Oferim o piață hibridă în care diferiți creditori (Bănci, IFN-uri, Investitori Privați) pot licita pentru cererile de finanțare ale facturilor MM-urilor, știind scorul de credit corect, facilitând astfel alocarea capitalului ținând cont de apetitul lor pentru risc, si oferind totodată antreprenorilor oportunitatea de a alege cel mai bun raport cost/beneficiu.

Prin comparație cu metodele tradiționale, finanțarea alternativă, oferă IMM-urilor o modalitate mai ușoară de a aplica pentru finanțare, dar și posibilitatea de a fi finanțat în cel mult 24 de ore de la aprobare. Astfel IMM-urile își pot menține un cash-flow pozitiv, apelând la mecanismul specific factoring-ului, care permite încasarea sumelor facturate înainte de împlinirea termenului de scadență de 15-180 zile.

De ce sa alegi iFactor ? 

Toată tehnologia folosită în spatele platformei iFactor contribuie la automatizarea și robotizarea proceselor de lucru, la un credit scoring evoluat și la concurența creată în platformă, care implicit se traduc în beneficii vizibile atât pentru antreprenori, cât și pentru instituțiile financiare.

  • Te poți bucura de obținerea finanțării într-un timp foarte scurt.
  • Un proces mult mai eficientizat și simplu de aplicare fără birocrație.
  • Posibilitatea de a fi ofertat de către mai multe Bănci, IFN-uri sau Investitori Privați.
  • Tu alegi Finanțatorul și oferta pe care o consideri cea mai avantajoasă.
  • Nu necesita necesită colateral.
Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.