Taking too long? Close loading screen.

G20, criză alimentară: 210 milioane EUR, ajutor pentru populațiile vulnerabile

La Summitul G20 care se desfășoară zilele acestea la Bali, Indonezia, s-au luat decizii importante, în contextul  actual de criză alimentară. Comisia Europeană a anunțat un nou pachet de ajutor umanitar de 210 milioane EUR. Banii vor ajunge în 15 țări pentru a satisface nevoile tot mai mari ale locuitorilor de aici. Acest lucru aduce sprijinul general al UE, în perioada 2020-2024, pentru securitatea alimentară, fiind vorba despre un sprijin de până la 8 miliarde EUR.

În 2022, insecuritatea alimentară a atins niveluri fără precedent, atât ca amploare, cât și ca severitate, cel puțin 205 de milioane de persoane fiind, în prezent, într-o nesiguranță alimentară acută și necesitând asistență urgentă. Astfel, 2022 a atins este cel mai înalt nivel al crizei alimentare, in lume.

 

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://agro-tv.ro/criza-alimentara-g20-210-milioane-eur-vulnerabile/

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.