Taking too long? Close loading screen.

Fermierii afectați de secetă – chemați urgent la Primării! .

Fermierii care au avut culturile de toamnă afectate de secetă sunt așteptați urgent la Primăriile de pe raza localității un au terenurile agricole. Termenul pentru prezentarea la Primărie este scurt astfel că producătorii agricoli trebuie să ia legătura urgent cu Unitatea Administrativ Teritorială.
ermierii care vor să solicite ajutorul pentru seceta care a afectat culturile de toamnă din 2021 pot depune cererile de acordarea a despăgubirilor și la Primării, astfel încât să nu se mai deplaseze la Direcțiile Agricole Județe (DAJ). Primăria Poșta Câlnău, din județul Buzău a anunțat în mediul online că fermierii care au depus deja cererile pentru despăgubiri sunt așteptați cu o serie de documente, care să completeze dosarul pentru grantul de maxim 1.500 lei/ha.

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://agrointel.ro/172117/ultima-ora-fermierii-afectati-de-seceta-chemati-urgent-la-primarii/

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.