Taking too long? Close loading screen.

Dumitru-Daniel Botănoiu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului

Daniel Botănoiu, președintele Asociației Fermierilor din România și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Dumitru-Daniel Botănoiu se numește în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”

Daniel Botănoiu este doctor în științe agricole

Președinte al Asociației Fermierilor din România, secretar de stat în Ministerul Agriculturi și Dezvoltării Rurale în perioada 2012-2020, director general în Ministerul Agriculturi și Dezvoltării Rurale 2010-2012, director general și președinte în federațiile agricultorilor și conexe FNPAR și PRO AGRO cu reprezentativitate la Bruxelles 2000-2010, absolvent de facultate de agronomie București, doctor în agronomie, cadru universitar și fermier.

https://asociatiafermierilor.ro/team-details/

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.