Taking too long? Close loading screen.

Cum ajung produsele agroalimentare românești în supermarketuri!

Peste 50 de cooperative și producători agricoli au încheiat, în ultima lună, contracte pentru livrarea a peste 140 de tone de produse agroalimentare românești prin Casa de Comerț Unirea, anunță Ministerul Agriculturii.

Potrivit MADR, în prima lună de când a repornit activitatea, Casa Unirea a facilitat livrarea de legume și fructe (cartofi albi și roșii, dovleac plăcintar, varză albă și roșie, morcov, ridichi negre, sfeclă roșie, prune uscate) și de produse de băcănie (dulceață de dovleac, dulceață de gutui, pastă de măceșe, fasole boabe în saramură) către retailerii Carrefour, Metro și Penny, iar, de săptămâna aceasta, va încheia parteneriate pentru valorificarea producției românești și în lanțurile comerciale Kaufland și Profi.

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://www.agroinfo.ro/economic/cum-ajung-produsele-agroalimentare-romanesti-in-supermarketuri

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.