Taking too long? Close loading screen.

Ce trebuie să facă micii fermieri ca să beneficieze de subvenția la motorină

Una dintre schemele de ajutor pe care le plătește Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în fiecare an este ajutorul de stat la motorina utilizată în agricultură, sau ”subvenția la motorină”, așa cum îi spun fermierii. De această schemă de plată, însă, nu beneficiază oricine.

Potrivit unui comunicat APIA , persoanele fizice pot fi acceptate ca potențiali beneficiari ai acestei scheme dacă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data primirii notificării privind acordul prealabil, dar nu mai târziu de data depunerii primei cereri trimestriale, se autorizează ca persoană fizică autorizată sau întreprindere individuală.

 

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://agro-tv.ro/ce-trebuie-sa-faca-micii-fermieri-ca-sa-beneficieze-de-subventia-la-motorina/

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.