Taking too long? Close loading screen.

Astăzi am răspuns prezent la invitația lansată de Federația Sindicatelor din Agricultura

Astăzi am răspuns prezent la invitația lansată de Federația Sindicatelor din Agricultură – AGROSTAR de a participa la Adunarea Generală.
Am avut astfel ocazia de a prezenta direcțiile de acțiune ale Asociației Fermierilor din România, dorința de colaborare cu sindicatul, problemele legate de forța de muncă, funcționarea piețelor și investițiile din sectorul agroalimentar românesc, țintele europene referitoare la menținerea activităților agricole.
La discuții au participat ministrul muncii, Marius Constantin Budai, deputatul Daniel Constantin, precum și ministrul agriculturii, Petre Daea.
Au fost discuții constructive și am identificat soluții, instrumente și propuneri pentru perioada critică în care ne aflăm, dar și unele modalități prin care fermierii români pot depăși aceste momente dificile.
Asociația Fermierilor din România este responsabiliă și atentă la solicitările fermierilor, astfel încât la toate problemele lor să fie găsite răspunsuri adecvate.

 

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.