Taking too long? Close loading screen.

Cum au evoluat în acest an prețurile la alimente? Cele mai mari scumpiri și previziuni din industrie: Majorări de 5-12% la începutul anului/ “Dar nu de 30%, nu de 100%”

Zahăr, ulei, cartofi, lapte, ouă, carne, pâine, legume – toate principalele produse aliementare au înregistrat scumpiri semnificative în ultimul an. Față de acum 12 luni, mărfurile alimentare s-au scumpit cel mai mult, arată statisticile oficiale, iar acestea reprezintă a doua cea mai importantă componentă în creșterea inflației, după energie. Criza energetică reprezintă, de altfel, unul dintre principalele motive pentru creșterea costurilor (și a prețurilor) din industia alimentară. Cum au crescut prețurile la alimente în ultimul an, care este impactul acestor majorări și ce urmează? Economedia vă prezintă câteva cifre, explicații și previziuni din industrie.

 

 

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://economedia.ro/cum-au-evoluat-in-acest-an-preturile-la-alimente-cele-mai-mari-scumpiri-si-previziuni-din-industrie-majorari-de-5-12-la-inceputul-anului-dar-nu-de-30-nu-de-100.html#.Y43EAsdBxPZ

 

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.