Taking too long? Close loading screen.

Alertă meteo – ANM: Ninsori viscolite în 11 județe până miercuri dimineață

Meteorologii au anunțat ninsori viscolite, precipitații mixte și depuneri de polei în mai multe județe. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri, 14 decembrie, două avertizări de precipitații și ninsori viscoli, valabile până joi dimineața.

Interval de valabilitate: 14 decembrie, ora 18 – 15 decembrie, ora 10
Fenomene vizate: precipitații mixte și depuneri de polei

În intervalul menționat în jumătatea sudică a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest temporar se vor semnala precipitații. Acestea vor fi mixte în Oltenia, sudul Banatului și în nordul Munteniei și predominant sub formă de ploaie în celelalte regiuni. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Cantitățile de apă vor depăși izolat 10…15 l/mp, îndeosebi în sud-vest.

 

Mai multe detalii in link-ul urmator : https://agrointel.ro/242602/alerta-meteo-anm-ninsori-viscolite-in-11-judete-pana-miercuri-dimineata/

Hai și tu alături de Asociația Fermierilor din România!

Abonează-te la newsletter!

O mulțime de fermieri sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de informați legislative și din domeniul agricol. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile din domeniul agricol.